Inschrijven
Schrijf u nu GRATIS in op INTERMEDINET. Het landelijk communicatieplatform voor zorgverleners!
INTERMEDINET

Intermedinet B.V. is een jong bedrijf opgericht in 2014

Het bedrijf is voortgekomen uit  een platform voor oogartsen. Overleg over patiënten gebeurde vaak per mail met de nodige veiligheidsrisico's. Om de communicatie te verbeteren heeft Anthony Raijmakers, zelf oogarts in het Alrijne ziekenhuis, samen met een aantal ICT specialisten oogartsennet.nl  ontwikkeld .  Dit is vervolgens ondergebracht in Intermedinet B.V. waarna   het  door het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap juridisch helemaal doorgelicht is en geadviseerd is aan alle leden. 

Hierop volgend is er ook een platform ontwikkeld voor alle zorgverleners, intermedinet.nl. Zo kunnen huisartsen met specialisten overleggen, kaakchirurgen met tandartsen en ga zo maar verder. Omdat het ontwikkeld is vanuit de praktijk met het doel de communicatie  tussen zorgverleners eenvoudiger en veiliger te maken,  is er een zeer functioneel platform ontstaan. Inmiddels zijn de leden van oogartsennet.nl ook over op intermedinet.nl en is de site oogartsennet.nl opgeheven.

Intermedinet B.V.  is op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 8:00 en 18:00  en de helpdesk is 7 dagen per week via het contactformulier of admin@intermedinet.nl bereiken

Een dergelijk platform  functioneert  het best als er zoveel mogelijk zorgverleners lid van zijn. Ons doel is dan ook om alle zorgverleners lid te laten worden.  Daarom proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden en is er ook een gratis lidmaatschap mogelijk. Zo kunt u  altijd bereikbaar zijn voor andere zorgverleners zonder dat het u iets kost.

Mocht u vragen hebben over Intermedinet B.V. neem dan gerust contact met ons op.